Szeretettel meghívunk a Lancôme különleges szépségtechnológiáinak bemutatójára! Az esemény része egy bőrdiagnózis a Youth Finder készülékkel, bőrápolási konzultáció egy bőrápolási szakértővel, és  végül, de nem utolsó sorban a Shade Finder készülékkel végzett vizsgálat, amely megmutatja, hogy milyen típusú és árnyalatú smink a legjobb választás bőrődnek! Tarts velünk és merülj el te is a bőrápolás és a technológia rejtelmeibe!

Alkoss nappali sminkből ragyogó, esti megjelenést pillanatok alatt! Az YSL Beauty sminkese, Németh Viktória néhány lépésben megmutatja, hogy tudod pillanatok alatt átalakítani a napközben viselt sminket egy igazán látványos, alkalmi változattá. A márka ikonikus termékei, mint például a Touche Éclat korrektor, valamint az új All Hours alapozó is olyan kiegészítője lehet a sminkrutinnak, amelyekben sosem csalódunk. A videóban ezen termékeken kívül az YSL Beauty más újdonságait is felfedezheted. 

Száraz sampon nélkül már el sem tudnánk képzelni mindennapjainkat. Nem csupán életmentő lehet bizonyos szituációkban, de frizurád stylingolásához is remekül tudod hasznosítani. Már csak egy dolog hiányzik: hogy tudd, pontosan hogyan is kell alkalmazni. Biró Aliz a GLAMOUR szépségszerkesztje megmutatja hogyan hozhatod ki legtöbbet a száraz samponból, hidd el, nem fogsz tudni élni nélküle!

Eddig nem ismerted az IT Cosmetics márkát? Mindenhol láttad már a CC+ krémet de nem érted mire ez a nagy felhajtás? Fedezd fel az IT Cosmetics bőrápolási és smink tippjeit és légy szemtanúja a Glamour szépségszerkesztő-asszisztensének, Marencsák Zsófia átalakulásának, hiszen előtte-utána, retusálatlan fotókkal bizonyítjuk az IT Cosmetics termékek hatékonyságát! 

A NYX Professional Makeup egy olyan közösség, amelyben az önmegvalósításnak semmi sem szab határt. Ebben a videóban Kékesi Tifani sminkes a márka professzionális minőségű termékeinek használatát mutatja be, modellünk Barta Zsuzsi tartalomgyártó.
A NYX Professional Makeup termékei szuper összetevőkkel és színárnyalatokban megtalálhatók már a Rossmann polcain és
Online Drogériájában is.

A Neutrogena termékeit bőrgyógyászok közreműködésével fejlesztik a fogyasztói igények alapján. Habár a Norvég Formula kéz- és testápolókat szinte mindenki ismeri, a márka arcápolási termékcsaládjai is egyre többek kedvencei közé tartoznak. De miért is fontos az arcápolás? Mivel kezdd, ha szeretnél tudatosabb lenni? Ha már van egy bevált nyári rutinod, folytathatod ugyanazt télen is? Melyik összetevő mire jó, és mikor érdemes őket használni? Ilyen és hasonló kérdéseket boncolgat beszélgetésükben Juhász Klári kozmetikusmester és Spilman Nóra Neutrogena nagykövet.

Ismerd meg a Fraxel CO2 bőrfiatalító kezelést, ami akár már húsz éves kortól igénybe vehető. Dr. Kóti Zsuzsa, a Bársony Orvos Esztétika bőrgyógyásza elmeséli, hogyan újítja meg a bőrt és segíti az aknés hegek elhalványulását. Éretebb bőr esetén a fraxel lézer bőrmegújító hatása egyedülálló. A bőr puhábbá és tónusosabbá válik, textúrája javul. A finomvonalak elhalványulnak.


A Bársony Orvos Esztétika bőrgygógyásza az UTIMS HIFU - arclifting mikrofókuszált ultrahang rejtelmeibe avat be.Ezzel a szuper eljárással a bőrfiatalítás és bőrfeszítés egy kezelésben valósul meg. A fáradt, megereszkedett arcbőr megemelkedik. A kezelés után az arc természetessé, kisimultt és élettel telivé válik. Javul a bőr minősége, rugalmassága és textúrája.